Tudj meg rólam többet!

img_0714-3

Ruttner Kata vagyok, rendszerszemléletű mindfulness eszközöket alkalmazó tanácsadó és szabadúszó újságíró. Több, mint 10 évig dolgoztam az ország egyik vezető kereskedelmi csatornájánál. Egy álmom vált valóra azzal, hogy szerkesztő-riporter lettem, de bármilyen lelkes is voltam, egy idő után a napi 10-12 óra hajtás kimerített.

A túlhajszoltságom miatt is kezdtem el érdeklődni a mindful életmód és a coaching iránt. Kellett egy módszer, amit könnyen beilleszthetek a mindennapjaimba, amivel változásokat érhetek el, amivel nyugodtabb tudok lenni akkor is ha túl sok minden cikázik körülöttem.

2016-ban végeztem Magyarország egyik legjobb hírű coach képző intézeténél a  Dr. Bodó Coachingnál. A benntlakásos oktatás során önismereti és személyiségfejlesztő tréningen vettem részt, továbbá már a tanfolyam kezdetétől folyamatos gyakorlatban részesültünk. Specializációm a mindfulness (MBSR), évek óta foglalkozom a témával, egy nemzetközi tanfolyam, számos könyv és saját tapasztalatom is segített jelenlegi tudásom megszerzésében.

Amióta megszületett a kislányom, így még erősebben érzem azt, hogy a saját egészségem, a saját higgadtságom mennyire fontos. Ha vigyázok magamra, akkor tudok a gyerekemmel és a családommal is kiegyensúlyozott lenni.

A tévézés maradt, továbbra is szerkesztőként dolgozom, de most már egy kicsivel nyugodtabb formában. Ám mellette szeretném, ha átadhatnám Neked a tudásom és az itt található írásaim, valamint a velem végzett közös munkád, a hamarosan induló workshopok inspirációt adnának ahhoz, hogy Te is egészséges szokásokat, egészséges életet alakíts ki.

“What you practice grows stronger”

Mindennapi inspiráló postokért kövess az Instagramon: @kata_ruttner vagy keresd a Mindfulness Package oldalt a facebookon!

Tanulmányaim

2004-2008 / Dunaújvárosi Egyetem

kommunikáció és média (BA)

művelődésszervező (BA)

2015-2016 – Dr. Bodó Coaching

rendszerszemléletű életvezetési tanácsadó (akkreditált képzés)

2019 – Palouse Mindfulness

MBSR online, Mindfulness Based Stress Reduction

2019 – Mindfulness Exercises online courses