HUMANS OF CONSCIOUSNESS – TÖRTÉNETEK TUDATOSSÁGRÓL

Így fog kinézni az új rovatom a HUMANS OF CONSCIOUSNESS borítóképe. Persze nem én fogok rajta szerepelni, hanem mindig az aktuális interjúalanyom fotója és néhány adat róla előljáróban. De mi is ez az egész? A Humans of Consciousness az új, idén induló rovatom, ami olyan emberekről mesél, akiknek az életük valamely területén fontos a tudatosság. De kérlek ne olyanokra gondoljatok, akik folyamatosan motiválni akaró színes hátteres üzenetekkel próbálnak hatni. Inkább olyanokra, akik a mindennapjaikba akár pici, akár nagyobb mértékben, de beleviszik a tudatosságot. Nemtől, vallástól, politikai  hovatartozástól, mindentől függetlenül. Két dolog számít: ki hogyan és miért lépett egy tudatosabb útra.

Erre a rovatra projektként tekintek, amely láttat, amely segít érdekes személyeket bemutatni, amely segít közösséget teremteni, amely segít… tudatosabbnak lenni és nekem olyan újságírónak lenni, aki fontos dolgokról mesélhet az olvasóinak.

A rovat 5 kérdésből áll, 3 mindig ugyanaz, 2 pedig személyes, az adott szereplőtől függően.

A három kérdés, amelyek mindig ismétlődnek  a következők:

Mit jelent számodra tudatosnak lenni?

Mihez segített hozzá leginkább az, hogy tudatos vagy?

Mi volt életedben a legnagyobb küzdelem?

Azért találtam így ki, mert ugyanazok a kérdések nagyon érdekessé tehetik a különböző történeteket. Kiderül, ki mit gondol ugyanarról a dologról.

A rovat 2019.01.08-án indul, a blogra kattintva, vagy az instagramon és a facebookon is láthatjátok kivel is kezdődik majd a Humans of Consciousness!

Ha szerepelnétek a rovatban, vagy van ötletetek, kivel is lehetne tudatosságról beszélgetni írjátok meg a kata.ruttner@gmail.com címre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.